Gefeliciteerd zeggen met een bloemetje


Er komen vaak momenten in het leven waarbij een persoon die jij kent iets te vieren heeft. Dan wil jij deze persoon natuurlijk feliciteren. Dan moet je opzoek naar een spontaan cadeau. Dan is een bos bloemen of een boeket de juiste manier om een felicitatie te doen. Dit kun je doen door zelf een bos bloemen te geven, maar soms is dat niet mogelijk. Dan helpen wij u graag door een bloemetje op te sturen naar deze persoon. 

Uw advertentie hier?


Wanneer komen bloemen goed van pas?


Bloemen fleuren de boel altijd op. Het is spontaan en het tovert vaak een lach op iemand zijn gezicht. Er zijn natuurlijk meerdere redenen om iemand te feliciteren met een mooie bos bloemen. De meest voorkomende felicitatiebloemen worden gegeven bij de volgende momenten:

  1. Bij het vieren van een verjaardag. Met name bij de volwassenen komen bloemen vaak aanbod. Een bloemetje kan bij niemand verkeerd overkomen. Het grappige van alles is, dat er ieder moment van de dag een persoon jarig is. Of ben jij niet benieuwd hoeveel mensen over de hele wereld op dezelfde dag jarig zijn als jou? Het CBS meldt hierover het volgende: “In Nederland zijn er gemiddeld 47 duizend mensen per dag jarig”.
  2. Bij het vieren van een jubileum. Dit kan een jubileum zijn van het werk, vereniging of een huwelijk. Kijk hiervoor ook naar de blog van de bruiloft.  
  3. Bij het vieren  van iets speciaals in het leven. Denk hierbij aan het verkrijgen van een diploma, het krijgen van de sleutels van een huis of wanneer iemand geslaagd is voor een rijexamen. 

Bij bloementotaal hebben wij voor elke gelegenheid een bloemetje waarbij jij een persoon moet feliciteren. In principe maakt het niet uit welk boeket je kiest. Het enige waarbij je aan moet denken is de persoon die jij moet feliciteren. Wanneer deze persoon de bos bloemen in ontvangst neemt is het belangrijkste dat zij er vrolijk van wordt. Daarmee willen wij graag ons steentje bij dragen. Er is immers niks mooiers dan iemand anders dag op te fleuren. 

Terug