Trouwen 


Vanuit vroeger is het altijd een traditie om jouw geliefde ten huwelijk te vragen. De liefde verbinden voor eeuwigheid. Vaak kan dit gedaan worden aan de hand van een roos. Bij een aanzoek worden vaak twee of twaalf rozen gebruikt. Zonder een woord te zeggen zouden de rozen een huwelijksaanzoek betekenen. Het moment van het verzoek verandert je leven. Dan gaat het pas beginnen. Het plannen van de bruiloft. Een hele opgave voor vele mensen. Waarbij hulp van een externe partij vaak goed van pas komt. Van zoeken naar een geschikte datum en locatie tot het vieren van je vrijgezellenfeest. Het komt er allemaal bij kijken voordat jij het ja woord gaat geven aan de persoon waar jij zoveel van houdt. De persoon waar jij voor de rest van je leven mee verbonden wil zijn. De persoon om oud mee te worden.

Uw advertentie hier?


Het vieren van een bruiloft


Naast het vieren van je eigen bruiloft is een bruiloft van iemand die jij kent uit je vriendengroep, familie of van werk net zo leuk. Jij hebt een feest erbij om even lekker los te gaan. Een dag waarbij je samen met andere een bruiloft viert. Maar wanneer jij op de bruiloft komt, dan kun je niet met lege handen aankomen. Dan ga je nadenken over het perfecte cadeau. Een cadeau wat simpel en makkelijk te geven is. Heb je al gedacht aan een mooie bos bloemen. Het is makkelijk mee te nemen en vaak wordt het enorm gewaardeerd door de bruid en de bruidegom. Daarnaast zullen er al veel bloemen aanwezig zijn. Maar dat wordt voornamelijk gebruikt als decoratie en dat wordt vaker niet mee naar huis genomen. Een bos bloemen als cadeau wordt wel meegenomen. Bij Bloementotaal hebben wij een ruime keuze aan mooie boeketten die passen bij een mooie bruiloft.


Jubileum bloemen 


Wanneer een bruiloft is geweest, dan is het wachten tot de eerste jubileum. Het eerste jubileum is het 5 jarige jubileum en zo gaat het door tot de 50e en zelfs nog verder. Elke keer is het weer genieten van deze mooie dag. De dag dat de bruid en de bruidegom ja zeiden tegen elkaar. Dit mag gevierd worden. Een cadeau wat altijd past bij deze gelegenheid is een mooie paar bloemen. Bij Bloementotaal hebben wij verschillende soorten boeketten die passen bij meerdere jubileums. 

Terug