Een bloem om beterschap te wensen


In het leven gebeuren er leuke dingen, maar soms ook minder leuke dingen. Wanneer iemand ziek raakt of geopereerd moet worden. Waarbij ze een langere tijd in het ziekenhuis moeten liggen of juist thuis moeten blijven. Vaak is dit een periode die geen fijne gedachtes geeft voor de persoon zelf. Van angst tot verdriet, vaak is het een grote rollercoaster. Dan is steun van vrienden en familie zeer belangrijk. In deze tijd wil jij er alles aan doen om hem op te vrolijke. Het liefst zou je alle pijn weghalen, maar dat is eenmaal onmogelijk. Al is dit niet helemaal waar. Het kan niet voor een lange tijd, maar wel voor een paar seconde. Het moment dat jij de zieke of gewonde gaat bezoeken. 

Uw advertentie hier?


De kracht van een bloem  


Een van de manieren om dit te doen is aan de hand van een bloem. Een bloem geeft toch een uitstraling van sterke en het komt goed. Zorg hiervoor wel dat de bloem niet te vrolijk is. Kijk maar als je eens binnenloopt in het ziekenhuis. Bij een groot deel van de patiënten zit er een bloemboeket in een vaas, vaak langs het bed. Als je gaat kijken naar de kamer van een ziekenhuis, dan is deze vaak kil. Een paar mooie bloemen fleurt de boel al snel op en wanneer een persoon wakker wordt en naar de bloemen kijkt, krijgt de persoon sneller een lach op zijn gezicht. 


De juiste bloem


Het is belangrijk dat de bloem geschikt is voor deze situatie. Een te vrolijke bloem is niet altijd even prettig. Daarnaast is een te sombere bloem ook niet goed. Het is daarom goed opletten dat hier een middenweg wordt gekozen. Een bloem die kleur geeft en de tijd heel even laat vergeten. Bij Bloementotaal helpen we jou hiermee. Wij zorgen dat de keuze uit onze bloemen allemaal geschikt zijn voor deze minder leuke situatie. Wij helpen jou graag met het opvrolijken van iemand die het nodig heeft. Daardoor hoef jij geen zorgen te maken dat de keuze die jij maakt niet goed zal zijn. 

Terug