Bedankt zeggen met een bloemetje


Op een moment in je leven komt er iemand naar je toe en die biedt zijn hulp aan. Dit is altijd fijn. Er zijn momenten waarbij deze hulp heel handig uitkomt. Heb jij dan ook al nagedacht hoe jij deze persoon gaat bedanken voor zijn of haar hulp. Deze persoon heeft jou tenslotte verder gebracht in een moeilijkere situatie. Bloementotaal heeft hiervoor de juiste oplossing. Is het niet fijn om na iemand zijn hulp, deze persoon te bedanken met een bloemetje. Een bloemetje met een teken van dankbaarheid. Jij ontvangt zijn hulp en in ruil fleur jij zijn/haar dag op. 

Uw advertentie hier?


Waarom een bloem als gebaar? 


Er zijn natuurlijk verschillende manieren van bedankt zeggen. De meest voorkomende is het om bedankt te zeggen. Dit zorgt er voor dat de persoon dit weer snel kan vergeten. Wanneer dit via een bloem wordt gedaan, dan blijft dit langer hangen bij de persoon. Waarbij de herinnering van de goede daad langer in het hoofd blijft zitten. Wanneer deze persoon het bloemetje ziet staan, zal hij/zij terug denken aan het feit dat jij geholpen bent. Dit levert een positieve impuls op en zal er meer euforie gemaakt worden in het lichaam. Een bekende uitspraak luidt dan ook als volgt: “bedankt voor die bloemen”. 


Persoonlijk gebaar


Het is namelijk een makkelijke manier van bedanken. Wanneer je kijkt op Bloementotaal dan heb je een ruime keuze aan bedankbloemen, voor ieder wat wils. Om dit helemaal af te maken kunt u simpelweg een kaartje toevoegen met een mooie boodschap. Door een boodschap erbij te doen geef je net die extra bedankkracht die een hoop kan betekenen voor deze persoon. Daarbij zorgen wij er persoonlijk voor dat de bloemen geleverd worden bij de juiste persoon. Dit zorgt ook voor een mooi verrassingseffect bij de persoon. Niet wetende waarom hij/zij een bloem ontvangt. Pas bij het lezen van de kaart komt het besef en zal de euforie stijgen en daar wil Bloementotaal graag bij helpen. 

Terug