De geboorte van een kind 


Het moment van het leven waar jij terecht kwam in deze wereld. Zonder te herinneren hoe dit is gebeurd. Voor vele misschien beter ook. Het is altijd een mooie verschijning wanneer er een kind geboren wordt. Het begint allemaal bij een mooie kinderwens. Totdat het werkelijkheid wordt. Vanaf het moment van bekend maken, de gender reveal en de geboorte. In deze 9 maanden kan het af en toe gekkenwerk zijn voor de ouders. Maar voor vele een van de mooiste momenten van hun leven. Een kleine versie van de ouders op de wereld. Het moment waarbij jouw ouders voor het eerst opa en oma genoemd mogen worden. Het moment dat jouw broer of zus, oom en tante worden. Het moment dat jij, samen met je partner, de peetoom en peettante moet kiezen voor jullie mooie verschijning. En als je geen kinderwens hebt, dan kun je altijd genieten van andermans kinderen. 

Uw advertentie hier?


Een perfect cadeau 


Het is natuurlijk het belangrijkst dat jouw cadeau goed past bij het kind. Dus ga jij op zoek naar leuke dingen die bij een baby past. Van kleertjes tot speelgoed, alles kan. Maar heb jij ook gedacht wat jij de ouders gaat geven. Met name na een zware tijd. Het is natuurlijk leuk om de boel op te fleuren. Denk hierbij wanneer jij het ziekenhuis binnenloopt, met een leuke ballon en een mooie bos bloemen. Een perfecte combinatie om de moeder met de pasgeboren baby te verrassen. Bij bloementotaal hebben wij daarom ook een ruime keus aan bloemen. 


De tip van de dag!


Als wij advies mogen geven over de soort kleur die past bij de geboorte, dan is dit de kleur wit. Wit staat namelijk voor een nieuw leven. Met een prachtig wit boeket kun jij een nieuw begin vieren met de ouders en hun pasgeboren kind. Dit is vooral handig als het geslacht van het kind nog niet bekend is gemaakt. Wanneer het geslacht wel bekend is, dan is een mooie bos blauwe bloemen toepasselijk bij een jongetje. Bij een meisje is dit uiteraard een mooie bos roze bloemen. Bij Bloementotaal hebben wij het allemaal voor jou!

Terug