Een bloem voor Vaderdag 


Elk jaar is het weer tijd voor de ene dag waarbij de vaders en opa’s geëerd worden. In Nederland is deze dag altijd op de derde zondag van Juli. Waarbij de kinderen op de basisschool vaak een mooi cadeau in elkaar knutselen. Er komt een tijd waarbij jij zelf moet gaan nadenken wat voor soort cadeau jij gaat geven aan jouw vader als teken voor dankbaarheid. Vaak worden de ouders gezien als echte helden. Deze dag is daarom tot stand gebracht om te laten zien dat jij dankbaar bent voor alles wat jouw vader het jaar heeft gedaan. Van leuke tot minder leuke momenten. Het zal altijd jouw vader blijven. 

Uw advertentie hier?


Is een bloem een geschikt cadeau voor Vaderdag? 


Wanneer er gedacht wordt aan Vaderdag, dan zul je in eerste opzicht niet snel denken aan een bloemenboeket. Eerder aan een product uit de bouwmarkt. Ieder jaar moet jij je best gaan doen om iets unieks te vinden om deze dag goed te vieren. Maar het kan ook veel makkelijker. Zelfs jouw vader houdt van een mooi bloemstuk. Het is simpel en het fleurt jouw vader op. Hierbij loop jij niet het risico dat hij het cadeau niet mooi vind. Bij Bloementotaal hebben wij daarom ook een ruime keuze aan bloemen om jouw vader te beschrijven. 


Een persoonlijke boodschap


Om het bloemstuk kun jij je bloemstuk afmaken met een mooie persoonlijke boodschap. Het is natuurlijk net zo makkelijk om te zeggen, maar wanneer dit op een kaart staat, kan jouw vader het vaker terug lezen. Schrijf daarom een boodschap die recht vanuit jouw hart komt en laat je vader jouw dankbaarheid tonen. Dit kan gedaan worden aan een hand van een leuke tekst of een mooi gedicht. Het belangrijkste is dat het uniek is en dat het alleen bedoelt is voor jouw eigen vader. Hiermee maak jij jouw cadeau uniek en weet jouw vader dat jij veel om hem geeft. Om deze ervaring zo soepel mogelijk te laten verlopen biedt Bloementotaal jou een helpende hand. Jij selecteert de juiste keuze en wij zorgen dat alles geregeld word. 

Terug