Een bloem voor Moederdag


Elk jaar is er een dag die jij als zoon of dochter nooit mag vergeten, de tweede zondag van mei. Een dag die bij vrouwen zeer speciaal is. We hebben het natuurlijk over Moederdag. Deze feestdag eert de invloed van de moeders. Als jij gaat kijken binnen jouw eigen cirkel, dan staat de moeder het vaakst boven aan. De vrouw die ervoor zorgt dat het eten op tijd klaar is en de vrouw waarbij jij tegen aan kan klagen als kind zijnde over hoe jouw dag op school was. Dit is de dag waarbij jij jouw moeder kan bedanken voor deze tijden.

Uw advertentie hier?


Een glimlach toveren


Een mooi gebaar is natuurlijk een bloem. Moeders vinden bloemen nou eenmaal geweldig. Naast cadeaus als cosmetica is een boeket zeer populair. Je zou bijna denken dat het een te standaard cadeau is, maar niets is minder waar. Met een mooie bloem kun jij de dag van jouw moeder opfleuren. Kijk maar eens naar haar verjaardag. Hoeveel bloemen ontvangt ze dan? Wat is haar reactie daarop? Meestal altijd positief, tenminste zo komt het over. Maar diep van binnen weet jij dat je moeder gelukkig wordt wanneer jij binnen komt lopen met een mooi boeket in je handen. Met daarop de reactie: “Had je niet hoeven doen hoor”. Met een glimlach zet ze dan de bloemen in een vaas en vaak op een plek waarbij het de aandacht trekt van ieder persoon die binnenkomt lopen. Waarbij zij zal zeggen: “kijk eens wat voor mooie bloemen, heb ik gekregen van mijn zoon/dochter”. 


De perfecte bloem


Bij bloementotaal hebben wij een ruime keuze aan bloemen. Hierdoor heb jij de kans om het juiste boeket te kiezen die past bij jouw moeder. Daarbij krijg jij de mogelijkheid om hierbij een mooie boodschap mee te geven. Wanneer het op een kaartje staat, heeft jouw moeder de mogelijkheid om dit vaker te lezen en kan zij op ieder moment van de dag een glimlach van jou cadeau krijgen.  Wanneer jij de keuze hebt gemaakt zorgt Bloementotaal er voor dat dit allemaal geregeld wordt. 

Terug