Online bloemen bestellen

Als er gekeken gaat worden naar vroeger en dan zou zeggen dat je online producten kunt bestellen, dan werd je gek aangekeken. Eerst was het normaal om even langs de bloemist te gaan om een bloemetje samen te stellen. Tegenwoordig is dat nog steeds wel zo, al komt de online wereld steeds dichterbij. Het is tegenwoordig mogelijk om alles te bestellen via de online wereld. Het is nu nog makkelijker om via je telefoon een bloemetje naar iemand op te sturen. Nu hoef je zelf het proces van een bloem halen en afgeven weggehaald. Al is het persoonlijk tintje in dit proces wel een beetje verdwenen. Het is ook de vraag of de bloemen heelhuids aankomen. Niet dat de bloemen slap hangen of de stelen zijn gebroken tijdens het vervoer. Dat is een dilemma die voor kan komen. Maar in grote aspecten zijn de bloemisten en bezorgers zeer gespecialiseerd om dit te voorkomen.

Het voordeel van het bestellen via het internet is dat de prijzen vaak transparanter zijn dan dat jij een boeket besteld bij een bloemist. Daarbij is de bezorgkosten een stuk lager dan die van de bloemist die bij jou in de buurt ligt. 

De bloemisten pakken de boeketten in op een zorgvuldige manier. Hierdoor verkleinen zij de kans op beschadiging van het boeket. Op de dag van leveren bereiden zij het boeket voor. Dan wordt het in een houder op transport gezet en dan ontvangt u die dag nog het boeket. De reden dat het allemaal net van te voren gebeurd is omdat jij dan langer van je boeket kan genieten. Door verse bloemen te gebruiken, vergroot het de levensduur van de plant. Dit komt omdat er vaak gewerkt wordt met lokale kwekers. 

Het belangrijke is ook dat de persoon die de bloemen ontvangt, de bloemen direct in een mooie vaas zet en er water bij doet. Als je hier te lang mee wacht drogen de bloemen uit. Dit zorgt ervoor dat de bloemen snel slap gaan hangen en verkleuren. Dat willen we allemaal niet. Kijk daarom ook even naar de tips op de homepagina. Hierin leggen wij uit hoe je bloemen kunt verzorgen en mooier kunt maken. 
 

Uw advertentie hier?

NOTFOUND

Terug